natuursteen vloer

Een natuurstenen vloer is niet duur

De prijzen van natuursteen zijn in enkele jaren sterk gedaald. Bovendien valt het totaal van investerings- en onderhoudskosten over een aantal jaren erg gunstig uit. Dit is gebleken uit een onderzoek door het Duitse Batelle Instituut waarbij tien typen vloerbedekking zijn onderzocht. Na twintig jaar bleek de natuursteen vloer zelfs voordeliger dan een normaal type parket of tapijt.

Peter en Ronald Bruinstroop werken samen

Peter Bruinstroop (Rotterdam) en Ronald Bruinstroop (Moordrecht) zijn twee gespecialiseerde natuursteen werkers. Voor bouw gerelateerde werkzaamheden kan het zijn dat Ronald Bruinstroop contact met u opneemt na het invullen van het offerte formulier.

Natuursteen vloeren

Natuursteen is functioneel. Kenmerkend is de prachtige luxe uitstraling van de steen. Natuursteen kan tegen een stootje, is praktisch in het gebruik en duurzaam bovendien, waardoor het voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen wordt gebruikt.

Gedurende de jaren wordt natuursteen mooi oud en krijgt het karakter. Denk maar eens aan al die prachtige historische gebouwen waarin natuurstenen zijn verwerkt.

Offerte aanvragen

Menu