Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Ingeborg Besemer

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    11-08-2019
    Vakmanschap ! Op zeer korte termijn heeft Peter de grafsteen van mijn moeder omgetoverd tot een prachtige gedenksteen voor zowel mijn vader als moeder.. zo ontzettend blij mee. Bedankt Peter.
  • De heer F. Toors

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    30-05-2019
    Firma Bruinstroop vervaardigde de sluitsteen met inscriptie voor een nis in urnenmuur. Ik ging af op advies van eerdere klanten. Mijn ervaring met Bruinstroop bevestigde hun oordeel : vlotte service, goede communicatie en zorgvuldige uitvoering. Ook een nette prijs.
  • Joke van Berkum

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    10-12-2018
    Erg tevreden 😉 De afdeksteen voor de urnenmuur van mijn moeder is erg mooi geworden. De service is prima en de uitvoering is naar alle tevredenheid.
  • Jan loman

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    29-09-2018
    Grafmonument.Wij zijn zeer tevreden wat de firma Bruinstroop voor het graf van onze moeder gemaakt heeft.Precies naar onze wens uitgevoerd.En in de afgesproken tijd.
  • Fam. Nelisse

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    22-09-2018
    We wisten wat voor grafmonument we wilden en Peter heeft dit gerealiseerd. Dank voor je deskundigheid en vakmanschap. We kunnen je met vertrouwen aanbevelen aan anderen.
  • Herman Groenewegen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    29-08-2017
    Echt vakmanschap! Fijn bedrijf. De heer Bruinstroop denkt met je mee en spreekt uit ervaring!
  • Mariette

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    10-03-2017
    In ons vorige huis heeft Bruinstroop onze vensterbanken geleverd en na alle jaren zagen zij er nog super uit. In ons nieuwe huis wisten wij 1 ding zeker; wij gaan opnieuw naar Bruinstroop voor de vensterbanken. Ook nu weer super service en prachtige vensterbanken! Bedankt!
  • Rob Dikken

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-07-2016
    Heer Bruinsteen heeft in 2008 een prachtig, door onszelf ontworpen, grafmonument voor onze moeder gemaakt. Het is toen precies zo geworden als wij hadden gewild. Ook nu onze vader is bijgezet, heeft hij weer vakwerk geleverd. Het is zo'n fijn no-nonsens familiebedrijf; niet snel, maar wel persoonlijk en degelijk.
  • Antoinette

    • Price
    • Location
    • Staff
    • Services
    • Food
    06-01-2016
    Vakmanschap staat hier hoog in het vaandel. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Nogmaals bedankt !
  • Maria Almeida

    • Price
    • Location
    • Staff
    • Services
    • Food
    30-10-2014
    Hallo Peter, De foto ziet er goed uit. Mijn familie is er ook blij mee. Ook met de 2 hartjes, ze zijn erg goed gelukt. Bedankt voor het verzorgen van de gedenksteen van mijn broer. Groeten, Maria Almeida
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

peter bruinstroop natuursteen

bruinstroop natuursteen
Menu