Free cookie consent management tool by TermsFeed

Natuursteen Badkamers: Een Symbool van Luxe en Traditie

Is er iets dat meer luxe en verfijning uitstraalt dan een badkamer afgewerkt met natuursteen? Al in de tijd van onze verre Romeinse voorouders werd marmer gebruikt om badhuizen te decoreren, vaak in indrukwekkende grote platen die de grandeur en schoonheid van deze ruimtes benadrukten. Deze historische toepassing inspireert nog steeds de moderne badkamerontwerpen, waarbij de voorkeur uitgaat naar het gebruik van grote, naadloze stukken natuursteen boven de standaard kleine tegeltjes.

marmer badkamer

Op maat gemaakte natuursteenoplossingen

Bij Bruinstroop Natuursteen begrijpen we dat iedere badkamer uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om natuursteen platen in grotere formaten te verwerken dan momenteel trendy is in standaard tegelwerk. Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan en uw ideeën te delen. Zo ontdekt u alle mogelijkheden en kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw badkamerontwerp.

Expertise in steen: het geheim achter ons vakmanschap

Peter Bruinstroop gelooft sterk in de waarde van expertise en vakmanschap in de natuursteenbranche.

“Een echte steenhouwer is iemand die precies weet hoe natuursteen bewerkt moet worden. Iemand met grondige kennis over welke steensoort het beste past bij de specifieke eisen en toepassingen van een project.”

Peter en Ronald Bruinstroop werken samen

Peter Bruinstroop (Rotterdam) en Ronald Bruinstroop (Moordrecht) zijn twee gespecialiseerde natuursteen werkers. Voor bouw gerelateerde werkzaamheden kan het zijn dat Ronald Bruinstroop contact met u opneemt na het invullen van het offerte formulier.

Bruinstroop Natuursteen

Adres: Nieuwe Crooswijkseweg 58b Rotterdam
Tel: 010 4113396
e-mail: info@bruinstroopnatuursteen.nl

Uitstekend 9.8 van 10

Offerte aanvragen