Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafstenen Capelle aan den IJssel

Peter Bruinstroop Grafstenen Capelle aan den IJssel worden vanuit Rotterdam op de begraafplaats geleverd en geplaatst. Aan de hand van fotootjes op de begraafplaats gemaakt of op een andere plaats gemaakt, kunnen we u helpen bij het samenstellen en ontwerpen van een passende gedenksteen. Bovendien weten wij als geen ander wat er wel en niet is toegestaan op de begraafplaats. Die hanteren daarvoor uiteenlopende regels die soms per vak anders zijn. Het is mogelijk dat u zelf de eigen tekst mee helpt inschilderen. Dat hoeft natuurlijk niet maar kan wel en veel nabestaanden willen vaak zelf een daad kunnen stellen. Vele uiteenlopende vragen hebben we al gehad en als we daar aan kunnen voldoen, dan gaan we daar graag in mee. Natuurlijk kunt u ook gewoon een gedenksteen kiezen uit de voorbeelden die we in ons fotoboek aanbieden. Het kan en mag er ingewikkeld aan toe gaan, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Het gaat om uw nagedachtenis die vormgegeven wordt in iets tastbaars. De bedoeling is dat dat tastbare mee helpt aan het verwerken van de gedachtes die men daarover heeft. Peter Bruinstroop is beschikbaar voor een afspraak neem contact op dan hoort u wat de mogelijkheden zijn.

Ons werkgebied in de omgeving van Capelle aan den IJssel omvat:

Algemene Begraafplaats Schollevaart Burgemeester Schalijlaan 2 2908 LS Capelle aan den IJssel.
Een relatief moderne begraafplaats die in 1974 in gebruik is genomen. In een rustige natuurlijke omgeving met veel bomen en laag groen is deze begraafplaats aangelegd. De vakken indeling is van een organische opzet zoals ook veel nieuwe wijken die in de 70 tiger jaren zijn aangelegd laten zien. Begraafplaats, Crematorium en Aula worden alle drie beheerd door Dela. Wat het bijzonder maakt is dat men zelf een plek uit mag zoeken waar men het graf zou willen hebben. Dat kan maar op weinig begraafplaatsen.

Gesloten Begraafplaats aan de Nijverheidstraat Capelle aan den IJssel
Deze begraafplaats is gesloten er wordt niet meer begraven

  • Begraafplaats Essehof Kerkhofpad Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Algemene begraafplaats Ijsseldijk 144 2923 XA Krimpen aan den IJssel
  • Algemene Begraafplaats Lageweg Lageweg
  • Algemene Begraafplaats Zevenhuizen

Meer over Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel wordt door de bewoners simpel Capelle genoemd. De plaats ligt aan de Hollandse IJssel en boven die IJsel hangen sinds 1954 twee enorme deuren die bij hoog water en stormdreiging gesloten kunnen worden. De stormvloedkering Hollandse IJssel. Dit is een van de eerste projecten van de Deltawerken. Capelle heeft ruim 66.000 inwoners. De plaats bestaat uit een aantal kernen die niet aan elkaar grenzen maar wel alle tot Capelle gerekend worden. Capelle is een forenzenstad die sterk op Rotterdam georiënteerd is.