Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bruinstroop Natuursteen: specialist in grafmonumenten van hoge kwaliteit

Bruinstroop Natuursteen is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de natuursteenbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van grafmonumenten van hoge kwaliteit, zoals grafstenen, grafzerken en urnamenten.

grafsteen-op-maat-zwart

Basis grafstenen

Scherpe prijzen

19 voorbeelden

staande grafsteen

Traditionele grafstenen

Ouderwets goed

28 voorbeelden

grafsteen design wit

Exclusieve grafstenen

Unieke designs

47 voorbeelden

zerk op een roefje

Grafzerken

Liggende plaat

14 voorbeelden

Ruime keuze aan materialen voor uw grafmonument bij Bruinstroop Natuursteen

Onze natuursteen is afkomstig van betrouwbare leveranciers en wordt met de grootste zorg en aandacht verwerkt tot prachtige grafmonumenten. Wij bieden een ruime keuze aan materialen, zoals marmer, graniet, leisteen en hardsteen, zodat u altijd een passend monument kunt kiezen voor uw overleden dierbare.

Persoonlijke aandacht en professioneel advies bij het maken van uw grafmonument

Bij Bruinstroop Natuursteen staan persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal. Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een klassiek of modern grafmonument, wij hebben voor iedere smaak een passend ontwerp.

Peter Bruinstroop

Natuursteen specialist
Wij zijn de specialist op het gebied van natuursteen. 30 jaar vak ervaring. Het adres voor voor levering van grafstenen en gedenkmonumenten van eenvoudig tot exclusief. Maar ook voor bouw, dorpels, gevels, vloeren en restauraties.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.
’s Avonds mogelijk op afspraak

Recent toegevoegde grafmonumenten

Peter Bruinstroop “Als echt Rotterdams bedrijf zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.”

Kwaliteit en duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij zorgen voor goede voorlichting en gebruiksadviezen over natuursteen. Wij bieden een goede prijs kwaliteitsverhouding en vakmanschap in natuursteen. Dat blijkt uit het feit dat we meer dan 30 jaar actief zijn in de natuursteenbranche.

Bruinstroop Natuursteen

Onderhoud en reiniging van grafmonumenten: Bruinstroop Natuursteen biedt uitkomst

Daarnaast bieden wij ook diensten aan voor het onderhoud van grafmonumenten, zoals het reinigen en opknappen van bestaande monumenten. Zo kunt u er zeker van zijn dat het grafmonument van uw overleden dierbare altijd in goede staat verkeert.

Laat Bruinstroop Natuursteen u helpen bij het maken van een passend grafmonument

Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van grafmonumenten en staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een passend grafmonument. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.